Tecno POVA 5

Otkrivanje tajne opcije za dupliranje RAM memorije

TECNO Pova 5, najnoviji gejming telefon na tržištu, krije impresivnu tajnu: mogućnost da se RAM memorija duplira samo jednim klikom. Aktiviranjem ove opcije, performanse uređaja se dramatično povećavaju, omogućavajući aplikacijama da rade 80% brže i pružajući kapacitet za gotovo duplo više aktivnih aplikacija u pozadini.

Revolucionarna tehnologija Memory Fusion

TECNO Memory Fusion opcija menja igru u mobilnom gejmingu. Ova inovativna tehnologija unapređuje radne performanse telefona tako što deo interne memorije dodeljuje radnoj memoriji. Korisnicima Pova 5 telefona sada je dostupna opcija da povećaju radnu memoriju sa 8GB na 16GB, čime se postiže neuporedivo bolje korisničko iskustvo.

Izuzetno iskustvo gejminga

Uz veći kapacitet radne memorije, sve aplikacije, a posebno igre, funkcionišu bez ikakvih prekida. Korisnici će posebno ceniti visokokvalitetni 6.78-inčni displej sa osvežavanjem od 120Hz i maksimalnim osvetljenjem od 580 nita, koji pruža izuzetno vizuelno iskustvo.

Kvalitetan zvuk i izdržljiva baterija

TECNO Pova 5 je opremljen stereo zvučnicima sertifikovanim od strane DTS i Sony Hi-Res, nudeći gejmerima zvučni doživljaj na visokom nivou. Takođe, telefon poseduje i veliku bateriju kapaciteta 6.000mAh, osiguravajući dugotrajno gejming iskustvo bez potrebe za čestim punjenjem.

Više od gejming telefona

Iako je fokusiran na gejming, TECNO Pova 5 takođe se ističe svojom moćnom 50MP kamerom i modernim dizajnom, čineći ga idealnim izborom ne samo za gejmere, već i za korisnike koji cene kvalitetnu fotografiju i atraktivan izgled uređaja.

Za gejmere

TECNO Pova 5 predstavlja pravu revoluciju u svetu gejming telefona, nudeći ne samo izuzetne performanse zahvaljujući opciji dupliranja RAM memorije, već i visokokvalitetno gejming iskustvo sa odličnim zvukom, izdržljivom baterijom, visokokvalitetnom kamerom i modernim dizajnom. Ovaj telefon je idealan izbor za svakog gejmera koji traži vrhunske performanse u mobilnom gejmingu.