Wiko UfeelWiko Ufeel

Kao nezaobilazni deo vaše svakodnevnice, pametni telefon su vaša produžena ruka. Pa ipak, koristite samo dva prsta kako bi tweetali, snapovali, lajkovali i delili. Šta je s ostalim prstima? Ufeel vašim prstima daje glavnu ulogu, kako bi demokratizovao tehnologiju otiska prstiju i vaše digitalno iskustvo učinio ličnim i intuitivnim. Ufeel je jednostavan za podešavanje, a nudi iskustvo čitanja od 360°. Do pet prstiju bilo koje ruke se može registrovati za direktan pristup vašim omiljenim opcijama ili aplikacijama.  Ovo daje mnogo mogućnosti – od otključavanja uređaja iz bilo kojeg ugla za samo 0,48 sekundi, otvaranja Snapchata, upotrebe kamere, proveravanja elektronske pošte ili upućivanja poziva najboljem prijatelju. Pored toga, Ufeel nudi povećanu sigurnost tako što dozvoljava zaštitu osetljivih datoteka, fotografija i videa uz pomoć App Lock-a ili kriptovanih boksova korištenjem Files Lock-a – a sve se zaključava i otključava pomoću otiska prsta.

Kompletna kolekcija Ufeel pametnih telefona ima sveži, urbani izgled koji se prilagođava vašem životnom stilu. Dosledna svojoj nesputanoj, kreativnoj prirodi, kompletna serija se dodatno ističe tako što svaki uređaj ima svoje jedinstvene karakteristike, oblikovane tako da zadovolji sve potrebe i želje različitih korisnika. Kao dodatak Ufeel i Ufeel Lite uređajima, pratite i predstavljanje novih Ufeel Fab i Ufeel Prime proizvoda na sajmu IFA 2016.

Originalna tehnologija otiska prstiju

Za sve one koji vole pomalo od svega, Ufeel je reprezentativan uređaj u svojoj seriji. Kombinuje sveže kombinacije kvalitetnih materijala i boja u metalnom kućištu, sa poleđinom kućišta peščanom na dodir i sofisticiranim detaljima. Meke ivice i 2.5D zakrivljeno staklo su istovremeno harmonični i ergonomični, te ga čine ultra kompaktnim. Donosi brži multitasking, brže učitavanje aplikacija i veću pouzdanost za korisnike.

Specifikacije proizvoda

5’’ HD IPS ekran rezolucije 1280 x 720. 13 MP kamera. 5MP prednja kamera s blicom. 4G LTE. Quad Core 1.3GHz CPU. 16GB ROM. 3GB RAM. Micro SD slot. Dual SIM. Potpuno siguran čitač otisaka prstiju. AndroidTM M. Dostupan u 5 boja: Space Grey, Chocolate, Slate, Lime i Creamy.

Preporučena cena: Ufeel: 199 € u zavisnosti od države.

 

Ufeel Lite – esencijalni dodir

Pristupačna tehnologija otiska prstiju

Ufeel Lite je pristupačan uređaj koji donosi sve bitne karakteristike onima koji teže jednostavnosti i čistom iskustvu. Ali, zar ne bi bilo dobro imati svu tu praktičnost umotanu u lepo pakiranje? Njegov upečatljivi dizajn i vrhunski kvaliteta bude upravo to, stvarajući mešavinu lepog dvobojnog metalnog kućišta i četiri raskošne boje – Slate, Chocolate, Lime i Rose Gold. Zakrivljene ivice pridonose ukupnoj harmoniji i jednostavnosti stiska u šaci.

 

Specifikacije proizvoda

5” IPS HD ekran rezolucije 1280 x 720, oštra i svetla slika s On-cell tehnologijom. Potpuno siguran čitač otisaka prstiju. 8 MP kamera. 5MP prednja kamera sa Wideselfie funkcionalnošću i Selfie flashom. 2GB RAM – 16 GB ROM.

Preporučena cena: Ufeel: 169 € u zavisnosti od države.

 

Novo na sceni

Ufeel Fab – moćan dodir

Veliki ekran i dugovečna baterija

Uvećan i uočljiv, Ufeel Fab je uglađen i snažan urbani fablet i najveći je pripadnik Ufeel serije, s potpuno sigurnim čitačem otiska prsta. Karakterišu ga XL 5,5” HD ekran rezolucije 1280 x 720 i Full Lamination tehnologija. Povećani komfor gledanja je osiguran oštrim i svetlim slikama i tekstom, jednostavnim za čitanje napolju, pri jakom suncu. Čak nudi i prednosti velikog ekrana korištenjem u jednoj ruci. Istinski je snagator – brz je duže vremena zahvaljujući svojoj velikoj 4000 mAh bateriji koja traje i traje i zahvaljujući i Self-less mogućnostima deljenja snage korištenjem powerbank-a. Njegov četverojezgreni procesor i 4G LTE mreža omogućavaju brzo multimedijalno iskustvo s bržim pokretanjem i velikim download i upload brzinama.

Festival za oči, Fab donosi neo-retro dizajn uz uglađenu metalnu ili pak meku na dodir površinu. Elegantni 2.5D zakrivljeni ekran je svež, moderan i ergonomičan, što omogućuje jednostavnije  rukovanje i navigaciju uređajem. Omogućeno je i jednostavno i brzo podešavanje postavki i aplikacija uz Phone Assist. Jednostavnim povlačenjem prsta pomoću My Smart Left stranice, 80% stvari koje svakodnevno koristimo je dostupno. Zabavna kamera je opremljena 13 MP senzorom i 5P sočivom za blistave fotografije, a za selfije je tu prednja kamera od 5 MP i Selfie flash tehnologija. Ne zaboravimo i Smart Actions opciju koja kada je uključena, omogućuje još intuitivnije iskustvo korištenja.

Specifikacije uređaja

Extra veliki 5,5” HD ekran s 2.5D staklom i rezolucijom od 1280 x 720 piksela. Moćna 4000 mAh baterija. 64 bitni, Quad-Core procesor s 2GB RAM-a i 16 GB ROM-a. Potpuno siguran čitač otisaka prstiju. Novi Wiko Launcher s 5 icons hotseat i Apps return fiokom. Oštre i svetle slike s On-Cell tehnologijom. 13 MP kamera. 5MP prednja kamera sa Selfie flashom. Phone Assist & Smart Actions.

Preporučena cena: Ufeel: 179 € u zavisnosti od države.

 

Ufeel Prime – produhovljeni dodir

Vrhunski dizajn, moćno iskustvo

Prozračne lepote, Ufeel Prime donosi dodir rafinirane elegancije svakodnevnoj rutini, uz pružanje zaštite i komfora pomoću čitača otisaka prstiju. Njegov vrhunski unibody metalni dizajn i elegantne antracit, srebrne i zlatne  boje odišu sofisticiranošću. Ali, nije sve u izgledu. Njegov impresinin 5” ekran visoke rezolucije (1920 x 1080), igranje igara i gledanje filmova pretvara u pravo zadovoljstvo. Zahvaljujući osvetljenju od 460 nita, čitljivost na sunčevoj svetlosti je odlična, a uz Full Lamination tehnologiju boje i kontrasti su optimalni. Qualcommov processor pomoću 4GB RAM-a osigurava brz odziv i dobre mrežne mogućnosti. Veliki naglasak stavljen je na komfor upotrebe kod ovoga primetno tanjeg uređaja. Kompaktne veličine, uskih ivica i ergonomski zakrivljenog 2.5D stakla, odličan je za korištenje i navigaciju.

Dozvolite fotografu u sebi da zablista pomoću novog interfejsa kamere koji omogućuje brzo i jednostavno fotografisanje i snimanje videa. Zadnja kamera rezolucije 13 MP ima Sony IMX 258 senzor, a uz 5P sočivo fotografije su odlične i uz korištenje Professional načina snimanja. Prednja kamera rezolucije 8 MP sa Selfie flash tehnologijom osigurava vam odličan izgled i u uslovima slabije osvijetljenosti. Organizacija je jednostavna uz Phone Assist, koji brine o glavnim postavkama i aplikacijama s jedne centralne lokacije, a pristupanje vašem dnevnom sadržaju i rutini je pojednostavljeno uz upotrebu My Smart Left stranice.

Specifikacije proizvoda

5” FHD ekran s 2.5D staklom i 1920 x 1080 rezolucijom. IPS i Full Lamination tehnologije. 13 MP kamera, Dual LED Flash, 8MP prednja kamera sa Selfie flashom. Potpuno siguran čitač otisaka prstiju. 8-jezgreni Qualcomm® procesor & 4G LTE. Novi Wiko Launcher s Apps Recommendations opcijom. 32GB ROM interne memorije proširive do 96GB pomoću microSD kartice. Phone Assist & Smart Actions.

Preporučena cena: Ufeel: 249 € u zavisnosti od države.