U susret nastavku legendarnog filmskog ostvarenja Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera, čija je premijera zakazana za decembar ove godine, kompanija Samsung Electronics je predstavila specijalnu ediciju modela Galaxy Note10+.

Saradnjom sa produkcijskom kućom Lucasfilm i edicijom koja sadrži specijalno dizajniran telefon, masku, značku namenjenu kolekcionarima, S Pen olovku i bežične slušalice ujedinjene su dve galaksije. Osim toga, paket dolazi sa posebnim temama, animacijama, ikonicama i melodijom koje će kod svih fanova čuvene franšize pokrenuti euforiju.

Od lansiranja u avgustu ove godine, pametni telefoni Note10+ učilini su milione ljudi širom planete produktivnijim i kreativnijim. Model koji je istovremeno i pravo umetničko delo, kombinuje impresivan dizajn i snažne performance sa efikasnim alatkama i vrhunskom kamerom. Predstavljanjem specijalne edicije, Samsung će inspirisati fanove legendarne franšize da zabeleže sve svoje legendarne trenutke.

https://www.youtube.com/watch?v=ZAbox-KKXDQ

Galaxy Note10+ Star Wars™ specijalna edicija biće dostupna na odabranim tržištima od 10. decembra. Saradnja dve galaksije najavljena je oktobru, dok je nastavak usledio u vidu mini-filma, u čijem je fokusu dečak koji želi da udomi napuštenog psa. Pas neodoljivo podseća na kultnog Čubaku i dečak tokom trajanja filma, koristeći Samsung nosive uređaje, poput Galaxy Note10, Note10+, Watch Active2 i Tab S6, pokušava da ubedi porodicu da ga usvoje.

[1] Specijalna edicija će biti dostupna na tržištima Australije, Danske, Finske, Nemačke, Hong Konga, Rusije, Španije, Švedske, Turske, UAE, Velike Britanije i SAD.