Sat-trakt skup

Operateri telekomunikacionih servisa okupiće se 24. i 25. maja 2018. u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu na petom CEE CEE Summer skupu, koji organizuje kompanija iz Srbije – SAT-TRAKT.

Na petom po redu CEE CEE SUMMER-u biće prisutno oko 340 učesnika iz više od 100 kompanija, iz velikog broja zemalja, a ovogodišnji skup zvanično će početi 24. maja u 9.00h.

Skupu će prisustvovati svi veliki domaći i regionalni operateri, koji učešćem dobijaju priliku da afirmišu potencijale ovog dela Evrope predstavnicima najvećih internacionalnih  kompanija.

Sat-trakt skup

CEE CEE SUMMER je izuzetno važan skup za regionalno i međunarodno poslovanje u oblasti telekomunikacija, čiji je prevashodni cilj da omogući upoznavanje i razmenu iskustava pojedinaca koji se bave telekomunikacionim uslugama. Najznačajniji je skup ove vrste u regionu i mesto je na kome se razmenjuju iskustva i novine, unapređuje saradnja, održavaju postojeći kontakti i prave novi poslovni aranžmani.

Na ovom okupljanju, operateri telekomunikacionih servisa dobijaju priliku da bez posrednika sklope direktne poslove, i da brzo i pouzdano realizuju servis, što je u telekomunikacionom biznisu od presudnog značaja.

Na Petom CEE CEE SUMMER-u biće predstavnici kompanija iz celog sveta koje se bave Data  i Voice servisima, između ostalih, kompanija Dial Telecom, ENTER, 3S S.A, A1 Telekom Austria Group, Akton, BICS, CenturyLink, CITIC Telecom CPC, Dark Fiber, Interoute, NEOTEL, SIGOS, Softnet, SOX, Sparkle, Telekom Slovenije, Telenor, TeliaSonera, ZIRA, Avola, SAT-TRAKT I mnogi drugi.

Prisustvovaće svi veliki domaći i regionalni operateri, koji će imati priliku da afirmišu potencijale ovog dela Evrope predstavnicima najvećih internacionalnih  kompanija.