Uzbudljiva atmosfera na Games.con festivalu: Oživljena mašta i strast gejmera i ljubitelja pop kulture u srcu Beograda.

Uzbuđenje i Zabava na Games.con Festivalu

Beograd će od 8. do 10. decembra 2023. godine biti domaćin osmog izdanja Games.con festivala, najvećeg događaja posvećenog gejmingu i pop kulturi u regionu. Ovaj festival je prava prilika za sve ljubitelje video igara, filmova, serija, stripova, animea i društvenih igara da dožive nezaboravne trenutke.

Lokacija i vreme održavanja

Games.con će biti održan u Halama 1 i 1A Beogradskog Sajma, nudeći posetiocima tri dana ispunjena raznovrsnim aktivnostima. Vrata festivala se otvaraju u petak, 8. decembra, u 10 sati ujutro, obećavajući tri dana neprekidne zabave i uzbuđenja.

Šta očekivati na Games.con?

Najnovije iz Gejming Industrije

Festival će biti centar najnovijih naslova iz sveta gejminga. Posetioci će imati priliku da isprobaju najnovije igre, uključujući Counter-Strike 2, EA Sports FC 24, i Mortal Kombat 11. Očekuju se prezentacije od strane vodećih domaćih i međunarodnih razvojnih timova.

Esports Takmičenja

Za ljubitelje konkurencije, Games.con organizuje esports turnire sa bogatim novčanim nagradama. Ovo je šansa za igrače da pokažu svoje veštine u popularnim igrama i takmiče se za vredne nagrade.

Pop Kultura i Tehnologija

Pored gejminga, festival donosi i najnovije trendove iz sveta tehnologije, animea, mangi, knjiga, serija i filmova. Posetioci će moći da uživaju u raznovrsnom sadržaju koji odražava trenutne trendove u pop kulturi.

Interaktivni sadržaj i društvene igre

Games.con nudi bogat izbor društvenih igara i kvizova, pružajući priliku za stvaranje novih prijateljstava i zajedničku zabavu. Escape room izazovi i cosplay takmičenja su samo deo bogatog programa koji čeka posetioce.

Nagrade i Giveaways

Mnogi štandovi na festivalu će organizovati giveaway takmičenja, nudeći posetiocima šansu da osvoje atraktivne nagrade.

Kako do karata?

Karte za Games.con mogu se nabaviti na prodajnim mestima Gigstix-a kao i na blagajni ispred hale sajma. Ovo je idealna prilika za sve generacije da se okupe i zajedno uživaju u svetu gejminga i pop kulture.

Mesto gde se spajaju strast, zabava, i gejming zajednica

Games.con je više od običnog festivala – to je mesto gde se spajaju strast, zabava, i zajednica. Bilo da ste strastveni gamer, ljubitelj pop kulture, ili samo tražite dobru zabavu, Games.con je događaj koji ne smete propustiti. Pripremite se za nezaboravno iskustvo i budite deo ovog jedinstvenog događaja u Beogradu!