Canon Zoemini S2

Canon-ov Zoemini S2 instant fotoaparat-štampač kombinuje inovativno uređivanje u aplikaciji i štampanje u pokretu sa zabavnim opcijama snimanja kako bi se dobio ultimativni 2-u-1 instant fotoaparat-štampač

Canon Europe predstavio je Zoemini S2, najnoviji dodatak sektoru instant štampanja iz fotoaparata namenjen onima koji žele da snimaju, prilagode i odštampaju u pokretu. Kao evolucija u odnosu na prethodnika Zoemini S, ovaj inovativni 2-u-1 dizajn omogućava korisnicima da dodaju okvire i filtere, biraju između režima snimanja i da sačuvaju omiljene snimke za kasnije štampanje – sve na jednom uređaju. Dostupan u bojama Dark Teal (tamna plavo-zelena), Pearl White (biserno bela) i Rose Gold (roze-zlatna), Zoemini S2 ostaje lagan i kompaktan, zbog čega je lako svakodnevno ga nositi.

Pokrenite svoju kreativnost uz aplikaciju Canon Mini Print

Savršen za kreativne umove, stvaraoce sadržaja i ljubitelje rukotvorina, Zoemini S2 se povezuje na aplikaciju Canon Mini Print preko Bluetooth veze kako biste napravili zabavne kreacije, od kolaža i kružnih ispisa, do dodavanja teksta i štampanja predefinisanih ili prilagođenih nalepnica. Ručno nacrtani potpisi i simboli mogu da se uslikaju na mobilnom uređaju, da se urede u aplikaciji i da se zatim odštampaju pomoću modela Zoemini S2, što je savršeno za pravljenje spomenara ili magazina. Perfekcionisti mogu da doteruju poze i da se uvere da su prijatelji i porodica svi u kadru pre štampanja, tako što će proveriti prikaz uživo pomoću aplikacije Canon Mini Print.

Snimajte, odštampajte, odlepite i zalepite pomoću 2-u-1 funkcionalnosti

Kreativne funkcije modela Zoemini S2 unapređene su zahvaljujući njegovoj 2-u-1 funkcionalnosti, koja korisnicima omogućava da snimaju, prilagođavaju i štampaju u pokretu. Moguće je snimiti elegantne selfije pomoću ugrađenog ogledala i prstenastog osvetljenja, dok novi tasteri Effects i Frames dodaju filtere i okvire u retro stilu. Radi optimalnog snimanja, korisnici mogu da se prebacuju između režima za snimanje portreta, za snimanje napolju ili snimanje selfija pomoću gornjeg kliznog dugmeta, a zatim mogu da štampaju u različitim formatima na do 10 listova Zink™ foto papira sa lepljivom pozadinom, kako bi personalizovali sve što zamisle, od laptopa do zidova spavaće sobe ili dnevnika.

Nosite ga svuda sa sobom, zahvaljujući kompaktnom dizajnu

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i težini od svega 188 g, Zoemini S2 savršen je džepni fotoaparat i šik saputnik na odmoru. Ako korisnici zaborave da dopune ležište za papir pre nego što pođu na avanturu, oni i dalje mogu da fotografišu i da čuvaju slike na MicroSD karticu radi kasnijeg štampanja, a informacija o vremenu automatski se dodaje kada se sinhronizuje sa pametnim telefonom. Niz za štampu je takođe sada proširen u odnosu na prethodnika, što smanjuje čekanje između snimanja slika i potrebu za čestim dopunjavanjem papira, dok baterija može da traje do 25 štampanja fotografija – što je savršeno za stvaranje uspomena u pokretu.