Canonov novi štampač i-SENSYS LBP151dw

Canon Europe, vodeći svetski isporučilac rešenja za obradu slike, predstavio je svoj novi jednofunkcijski štampač i-SENSYS LBP151dw.  Novi crno-beli laserski štampač namenjen je odgovaranju na izazove štampe malih radnih grupa kojima nedostaje prostor i nudi poboljšane mogućnosti povezivanja i produktivnost u modernom i kompaktnom dizajnu.

Novi LBP151dw namenjen je malim kancelarijama uključujući banke, recepcije i maloprodajne trgovine, a podržava standard branše PCL5e/6 zbog veće fleksibilnosti prilikom mrežne integracije. Radi lakše instalacije, uređaj je dovoljno mali da stane na sto recepcije ili čekaonice, nudeći jednostavno i pouzdano rešenje za okruženja u kojima se obavljaju uslužne delatnosti.

Zahvaljujući ugrađenoj mogućnosti povezivanja preko WiFi-a i brojnim osobinama štampe u pokretu, uređaj  LBP151dw optimizuje mobilne radne mogućnosti malih kancelarija. Da bi se povećala produktivnost, uređaji sa sistemima iOS i Android mogu da koriste besplatnu Canonovu aplikaciju PRINT Business koja omogućava štampu dokumenata, prezentacija i slika u pokretu sa mobilnih uređaja. Uz dodatnu podršku za Google Cloud Print i servis za štampu Mopria za korisnike Android sistema LBP151dw nudi stvarno optimizovano iskustvo za štampu u pokretu.

S brzinama do 27 strana u minutu i automatskim dvostranim ispisom LBP151dw je savršeno rešenje za kompanije koje žele da uštede vreme koje se troši na kancelarijske poslove. Canonove tehnologije Quick First-Print omogućavaju štampu dokumenata za nekoliko sekundi čak i iz načina mirovanja, što kompanijama omogućava da se usredsrede na svakodnevne prioritete.

Anil Jagpal, direktor marketinga u Canonu Europe, je rekao: “ LBP151dw je posebno osmišljen da ponudi poboljšanu integraciju i funkcionalnosti namenjenu mobilnim uređajima u malom, ali robusnom pakovanju. Kombinacija PCL-a i povezivanja putem WiFi-a u jednom kompaktnom uređaju znači da kompanije mogu da transformišu svoja radna okruženja zahvaljujući efikasnom i pouzdanom rešenju koje može pozitivno da utiče na ukupno poslovanje poboljšavanjem produktivnosti i povezanosti radnika.”

 

Štampač i-SENSYS LBP151dw biće dostupan u Evropi od aprila 2016.