LG telefoni

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće  četiri nova modela iz svoje K serije smart telefona, kao i Stylus 3 na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike CES 2017 u Las Vegasu. Novi uređaji iz srednje klase kreirani su tako da pruže najbolju tehnologiju premium LG modela, poput prednje kamere sa širokougaonim objektivom od 120 stepeni i skenera otiska prsta.

Unapređeni modeli K serije baziraju se na originalnoj filozofiji da korisnici ne žele iste stvari od telefona. Zato, umesto da kreira jedan uređaj i očekuje da se korisnici naviknu na njegove karakteristike, LG je dizajnirao čitavu seriju modela kako bi zadovoljio potrebe različitih korisnika.

K10 poseduje HD In-cell ekran osetljiv na dodir dijagonale 5,3 inča, koji pruža izuzetnu sliku, kako na dnevnom, tako i pri veštačkom svetlu. Kamera od 5 MP sa širokougaonim selfie objektivom od 120 stepeni upotpunjava performanse zadnje kamere od 13 MP, upotrebljene na LG uređajima iz G serije. Takođe, nove modele krase i karakteristike koje nisu tipične za ovu klasu telefona, poput skenera otiska prsta, metalnog okvira i 2,5D Arc Glass dizajna.

Model K8 odlikuje HD In-cell ekran osetljiv na dodir dijagonale 5 inča, kao i vrhunske performanse prednje kamere od 5 MP, dok je zadnja kamera od 13 MP unapređena inteligentnim UX funkcijama, kao što su Auto Shot i Gesture Shot. Auto Shot automatski aktivira prednju kameru kada uređaj uoči lice, dok Gesture Shot fotografiše selfie na osnovu signala rukom, bez potrebe za pritiskanjem dugmeta i pomeranjem telefona.

 

K4 model opremljen je takođe HD In-cell ekranom osetljivim na dodir dijagonale 5 inča, kao i Auto Shot i Gesture Shot opcijama, dok su prednja i zadnja kamera veličine 5 MP. Ovaj atraktivni telefon debljine svega 7,9 mm ima bateriju od 2.500 mAh, kao i microSD slot za dodatno skladištenje podataka.

 

Najmanji u seriji, K3 model poseduje On-cell ekran osetljiv na dodir dijagonale 4,5 inča, kao i zadnju kameru od 5 MP i prednju od 2MP koja poseduje Gesture Shot opciju. Sa microSD slotom i 2,100 mAh baterijom, K3 nudi brojne karakteristike koje nisu dostupne na ostalim telefonima ove klase.

Premijerno će biti predstavljen i Stylus 3 treće generacije, najnovija verzija Stylus smart telefona srednje klase. Ovaj uređaj će korisnicima pružiti unapređeno iskustvo pisanja zahvaljujući olovci od izuzetno tankih vlakana, uz koju će se osećati kao da pišu pravom olovkom po papiru. Model poseduje i skener otiska prsta, kao i unapređene UX opcije Pen Pop 2.0, popularni Pen Keeper i Screen-off Memo. Uz Pen Pop 2.0, sve beleške će uvek biti vidljive na ekranu, Pen Keeper će upozoravati korisnike kad god je olovka predaleko u odnosu na telefon, dok Screen-off Memo omogućava zapisivanje beleški direktno na ekranu, čak i kada je on isključen.

„Novi smart telefoni naše kompanije pružiće mnoštvo opcija i izbora svojim korisnicima. Zajedničko modelima predstavljenim na sajmu CES 2017 jesu vrhunski izgled i karakteristike, zamenljive baterije, kao i dodatni slotovi za memoriju, što korisnici smatraju ključnim pogodnostima prilikom izbora telefona srednje klase“, rekao je Juno Cho, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.