BEST BeogradBEST Beograd

Šestu godinu za redom, BEST Design Week okuplja najkreativnije studente tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu sa jednim ciljem ─ savladavanje i usavršavanje principa dizajna i brendiranja. Seminar će se održati od 28.maja do 4.juna, na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu.

Kroz šest radnih dana i tri radionice, studenti će imati priliku da nauče osnove Photoshop-a i Illustrator-a, osmisle vizuelni identitet kompanije koristeći se alatima poput  3Dmax-a, SketchUp-a i Maya-e, ali i naprave funkcionalan veb-sajt. Kroz radionice će ih voditi sjajni predavači sa Univeriziteta Metropolitan, kompanije Tech1, kao i mlada ekipa kreativnih freelance-era.

Organizator seminara je Udruženje studenata tehnike Evrope ─ BEST Beograd, koje ponosno ističe da je kroz šest godina održavanja BDW-a preko 200 studenata savladalo i usavršilo principe dizajna i brendiranja.

Više o seminaru, predavačima i organizatorima saznajte na http://best.rs/bdw/  ili posetite stranicu BEST Design Week─ Dizajn je svuda .