NVIDIA je objavila novi Game Ready Driver za igru Shadow of the Tomb Raider, koji dodaje Ansel i Highlights podršku za ovu igru. On takođe donosi i poboljšano gameplay iskustvo za Call of Duty: Black Ops 4 Blackout otvorenu betu, kao i za naslove Assetto Corsa Competizione, Dying Light: Bad Blood i Insurgency Sandstorm.

Dostupni na dan lansiranja igre ili ranije, NVIDIA Game Ready drajveri obezbeđuju najbolje iskustvo za GeForce gamere. NVIDIA inženjeri rade do poslednjeg minuta kako bi optimizovali performanse i PC igračima gameplay iskustvo doveli na najviši mogući nivo. Kao dodatnu proveru kvaliteta, svi Game Ready drajveri su i WHQL sertifikovani od strane Microsofta.

Highlights podrška takođe stiže u Shadow of the Tomb Raider, Dying Light: Bad Blood i Insurgency Sandstorm!

Još jedan važan aspekt NVIDIA Game Ready drajvera je to što se oni često koriste i kao način da se GeForce korisnicima dostavi još dodatnih funkcionalnosti za same igre.

Osim u igru Shadow of the Tomb Raider, ovaj Game Ready drajver dodaje NVIDIA Highlights podršku i za naslov Dying Light: Bad Blood.

NVIDIA Highlights će u video formatu automatski beležiti važne momente koje doživite tokom igranja. Integrisana direktno u same igre, ova tehnologija će sama prepoznati kada se dogodio magični momenat – bilo da se radi o boss borbi ili vašoj killing spree seriji – sve će automatski biti zabeleženo uz pomoć ShadowPlay tehnologije. Kada je vaša gameplay sesija završena, Highlights će vam pokazati svojevrsni Highlight Reel, pa vaše omiljene gaming momente možete podeliti sa pratiocima na Facebook, YouTube ili Weibo društvenim mrežama.

Shadow of the Tomb Raider i Insurgency Sandstorm dobijaju i Ansel!

Osim Shadow of the Tomb Raider i igra Insurgency Sandstorm takođe dobija podršku za Ansel preko najnovijih drajvera.

Ansel je revolucionarni način za beleženje in-game fotografija. Odaberite vaš ominjeni ugao iz bilo koje pozicije, podesite post-process filtere, zabeležite HDR slike i podelite screenshotove u 360 stepeni preko vašeg pametnog telefona, PC-a ili VR headseta. Više o svemu možete saznati na Ansel Technology stranici.