Honor GS ProHonor GS Pro

Globalni tehnološki brend HONOR predstavlja HONOR Watch ES, idealan spoj pametnog i fitnes sata, koji garantuje nepogrešiv stil u pokretu

HONOR Watch ES pametni sat spaja naizgled nespojivo – ovaj uređaj je namenjen svima koji prate modne trendove, ali i zdrav način života. Lagan i tanak, sa kućištem od plastike, AMOLED displejem od 1.64 inča i čak 95 programa za vežbanje, Honor Watch ES sat prati vaš ritam.

Kako bi to uspeo, baterija ovog uređaja u idealnim uslovima omogućava oko 10 dana rada – pola sata brzog punjenja dovoljno je za nedelju dana standardne upotrebe tako da možete da se opustite i uživate u njegovim brojnim funkcijama.

Jedna od njih je i mogućnost virtuelnog trenera sa 12 animiranih časova i 44  standardne animacije za kretanje tela, koje se prikazuju na satu i pomažu korisniku da pravilno izvede pokrete u pojedinim fazama konkretnih vežbi, pa čak i kada se radi o brzom treningu u kancelariji ili treningu trbušnih mišića. Takođe, HONOR Watch ES dolazi sa 10 profesionalnih režima treninga, uključujući hodanje, trčanje, vožnju bicikle, plivanje, tako da ćete pronaći omiljene treninge pomoću 85 prilagođenih režima koji će vam pomoći da ostanete aktivni. Tokom vežbanja, uređaj konstantno meri broj otkucaja srca u minuti i ukazuje da li se nalazite u modu zagrevanja ili ozbiljnih vežbi, a na raspolaganju je i mogućnost merenja nivoa kiseonika u krvi, kao i pružanje personalizovanih instrukcija i preporuka na osnovu indikatora u realnom vremenu. Pored toga, ima mogućnost upravljanja svakodnevnim stresom sa HUAWEI TruRelax™,  tako što umiruje vaš um serijom vežbi za disanje u aplikaciji za disanje, dok TruSleep™ tehnologija na osnovu personalizovane procene i preporuka daje kritičan uvid kako bi vam pomogle da postignete bolji kvalitet sna.

Koristite HONOR Watch ES da proverite vremensku prognozu, puštate muziku ili izvršite druge operacije bez napora, kao i da ostanete priključeni čak i kada se odjavite. Dovoljno je samo da podignete zglob kako bi pregledali dolazeće pozive, nove poruke i kalendarske događaje, a kao lice sata možete postaviti I omiljenu fotografiju.

HONOR Watch ES je dostupan u tri boje, crno, beloj i roze, sa kaiševima koji su dizajnirani da odgovaraju svakoj ličnosti i stilu – od sportskog do neformalnog, čak i futurističkog. Ovaj pametni sat, kao i model HONOR Watch GS Pro, se nalaze u prodaji od 22. oktobra u svim ovlašćenim prodajnim mestima, kao i Telenor i MTS radnjama.