LUNA fofo

Švedski brend FOREO predstavio je najmanji i najpametniji beauty coach uređaj na svetu – LUNA fofo – novi saveznik u nezi lepote koji uz pomoć veštačke inteligencije pruža novo iskustvo čišćenja i nege lica.

Kao dodatak popularnoj LUNA porodici koju blogeri obožavaju, LUNA fofo najavljuje novu eru personalizovane nege kože dostupne na dodir dugmeta. Naziv i dizajn uređaja ukazuju da je LUNA fofo zamišljena poput ličnog saveznika u nezi lepote koji svakodnevno odgovara na sve potrebe vaše kože.

Demo verzija uređaja je predstavljena u julu ove godine u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je brend FOREO podelio 900 hiljada LUNA fofo uređaja zaljubljenicima u proizvode za negu lepote, u saradnji sa FabFitFun beauty veb sajtom. Algoritam LUNA fofo uređaja za negu kože u prethodna dva meseca postaje sve pametniji iz dana u dan – danas obuhvata impresivne podatke o nezi kože koji su jednaki znanjima prikupljenim u vremenskom okviru od 700 godina, uz skoro milion konsultacija za negu kože koje pruža ovaj neodoljivi mali uređaj.

Osnivač i izvršni direktor brenda FOREO, Filip Sedić, koji je zajedno sa svojom suprugom 2012. godine osmislio nagrađivani LUNA uređaj, istakao je da LUNA fofo predstavlja novi iskorak za švedski brend koji odlikuje kombinacija lepote i vrhunske tehnologije. „Ovaj FOREO uređaj je osposobljen za samostalno učenje i može se unapređivati iz dana u dan, po čemu se razlikuje od svih drugih proizvoda za negu kože”, rekao je Sedić. U postojećoj verziji, LUNA fofo uređaj za negu kože usklađuje nivoe hidratacije kože sa informacijama dobijenim iz upitnika o nezi kože sa aplikacije FOREO For You, kako bi prilagodio učestalost, snagu i trajanje T-Sonic pulsacija na koži. Na ovaj način, uređaj pruža optimizovani tretman koji se prilagođava stanju vaše kože.

Prema rečima Sedića, ovo je samo početak. „Planiramo dalji razvoj pametnih uređaja za negu lepote, kako bismo omogućili detektovanje podataka o kvalitetu vazduha i stanju kože korisnika u realnom vremenu. Na osnovu tih podataka, uređaj bi ponudio režim tretmana koji je najpogodniji u datom trenutku. Uređaj će uskoro moći da predvidi koji tip tretmana i proizvoda za negu je najoptimalniji za korisnika. Uz pomoć kontinuiranog praćenja, analize i predviđanja, na ovaj način LUNA uređaj postaje vaš lični pametni pomoćnik u nezi kože koji pruža potpuno personalizovano iskustvo”, objasnio je Sedić.

 

Najnovi beauty gadget brenda FOREO, LUNA fofo, napravio je pometnju u industriji upotrebom mašinskog učenja i funkcijom personalizacije. LUNA fofo pruža korisnicima informacije o starosti njihove kože, nivoima hidratacije i ocenu kože na skali do 100. Potom, koristeći ove lične podatke, LUNA fofo prilagođava rutinu čišćenja kako bi se ostvarili najbolji rezultati. Savet za korisnike je da upotrebljavaju senzor za analizu svake dve nedelje kako bi proverili napredak, a kada je obrazac rutine sačuvan mogu jednostavno pokrenuti LUNA fofo uređaj. Krajnji cilj je da koža dostigne željenu ocenu 100.

Svake tri sekunde na svetu proda se jedan LUNA uređaj brenda FOREO, a ukoliko LUNA fofo krene istim putem ovaj mali beauty gadget sakupiće hiljadugodišnje znanje za manje od mesec dana.

LUNA fofo uređaj je dostupan u paleti od sedam boja: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, i Sunflower Yellow. Korisnici iz Srbije uređaj mogu naručiti na foreo.com.

FOREO For You aplikacija je besplatna za preuzimanje sa App Store za IOS i Google Play Store za android.