ADATA SSD

ADATA Technology, proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND Flash proizvoda, mobilnih dodataka, proizvoda za igre, električnih pogona i industrijskih rešenja, objavljuje da su njegova dva SSD-a potpuno kompatibilna sa igračkom konzolom PS5. To su XPG S70 BLADE i najnoviji ADATA LEGEND 840. Kompatibilnost tih SSD-ova potvrdila je ADATA nedavnim testiranjem sprovedenim u svojim istraživačkim odeljenjima.

Ta dva SSD-a nude izvrsne performanse, imaju efikasne pasivne kulere i kapacitet do 2 TB, pa su sjajni za korisnike konzole PS5 koji uz SSD ugrađen u PS5 žele dodatni prostor za skladištenje ili kao cenovno efikasan  način zamene pokvarenog ugrađenog SSD-a. Oba SSD-a za korisnike konzole PS5 predstavljaju različite mogućnosti što se tiče cene, performansi i kapaciteta kako bi se zadovoljile pojedinačne potrebe i preferencije.

M.2 2280 SSD XPG GAMMIX S70 BLADE

Najnoviji PCIe Gen4, M.2 2280 SSD GAMMIX S70 BLADE pomaže korisnicima da dominiraju na kompjuterskim  bojištima zahvaljujući performansama čitanja/pisanja do 7400/6800 MB/s (saznajte više o kompatibilnosti sa uređajem PS5 na ovom linku). Sa robusnim aluminijumskim pasivnim kulerom otpornim na visoke temperature GAMMIX S70 BLADE efikasno odvodi toplotu i smanjuje temperaturu za oko 20 %.

M.2 2280 SSD ADATA LEGEND 840

LEGEND 840 jedan je od najnovijih SSD-ova i poslednji koji je predstavila kompanija ADATA. Koristi PCIe Gen4 x4 i NVMe 1.4 za pružanje brzina čitanja/pisanja do 5000/4500 MB/s, pa omogućuje lako i glatko učitavanje igara. LEGEND 840 ima i SLC cacheiranje i tehnologiju HMB (Host Memory Buffer).