Sony na IFA 2016Sony na IFA 2016

Okupite društvo i organizujte žurku sa setom novih kul ozvučenja kompanije Sony. Modeli GTK-XB5 i MHC-V77DW iz serije zvučnih sistema velike snage će snažnim, moćnim zvukom, šarenom rasvetom i jednostavnim bežičnim povezivanjem transformisati vaš dom u muzički festival ili noćni klub.

Ovi zvučnici su savršeni za ljubitelje elektronske dens muzike, jer uz samo jedan dodir daju mogućnost da još više pojačate bas, a koliko god glasno da slušate omiljenu numeru, zadržačete visok kvalitet zvuka i čuti svaki takt uz Sony DSEE (Digital Sound Enhancing Engine) procesor koji unapređuje kvalitet kompresovanih fajlova. Za još više zabave, možete isprobati i prilagodljivo osvetljenje i zvučne efekte.

Zvučnik XB5 je najnoviji dodatak EXTRA BASS serije, kao „mlađi brat“ popularnog modela GTK-XB7. U pitanju je kompaktan uređaj sa dizajnom u jednoj kutiji koji je 20 odsto manji i lakši, pa je jednostavan za transport i korišćenje bilo vertikalno ili horizontalno, dok istovremeno pruža visoki zvučni pritisak i blistavo osvetljenje.

Linijsko svetlo menja boje u skladu sa ritmom muzike, dok fleš osvetljenje doprinosi autentičnoj klupskoj atmosferi. Uz atraktivne zvučnike u crnoj, crvenoj i plavoj boji, novi model dostupan je i u upadljivoj zelenoj boji. Uz pomoć aplikacije SongPal, zvučne efekte možete izabrati direktno sa pametnog telefona, a Bluetooth i One Touch NFC standardi uklanjaju potrebu za kablovima, iako je omogućeno i takvo povezivanje. Takođe, funkcija Stereo Pairing ostvaruje stereo zvuk, a povezivanjem sa još jednim XB5 zvučnikom uz funkciju Speaker Add, dobićete dvostruku zabavu sa istim odličnim kvalitetom zvuka.

 

Model V77 je srž svake žurke sa dizajnom u jednoj kutiji i snažnim basom koji se može jednostavno i interaktivno podešavati. Kompaktan dizajn, točkići i ručka olakšavaju transport na savršenu poziciju na kojoj možete da aktivirate tehnologiju Sound Pressure Horn za još bolji zvučni pritisak, dok će Fiesta režim obezbediti širu pokrivenost muzikom, idealno za zabavu ili roštilj na otvorenom.

 

Zahvaljujući ugrađenoj bežičnoj mreži, možete da pristupite omiljenim aplikacijama za prenos preko servisa Google Cast i Spotify Connect, dok vam opcija Wireless Party Chain omogućava bežično povezivanje do 10 jedinica sa sinhronizovanim zvukom i osvetljenjem.

Zvučnik V77 pruža raznobojno osvetljenje od poda do plafona prateći ritam muzike, a dostupna je i kontrola pokretima, poznata od prethodnog modela MHC-V7D. Nove odlike su i taster osetljiv na dodir, funkcija za tematsko osvetljenje, kao i vodootporna gornja površina zvučnika, pa ne morate da brinete o slučajno prosutom piću.

Ovaj uređaj se može pohvaliti i brojnim unapređenim opcijama za povezivanje koje omogućavaju reprodukciju sa različitih izvora, uključujući HDMI priključak, Bluetooth i NFC standarde, audio ulaz, ulaz za CD/DVD, USB ulaz, dva ulaza za zvučnik i FM tjuner.

Cena modela GTK-XB5 biće približno €250, a modela MHC-V77DW približno €700. Oba uređaja biće dostupna od oktobra 2016. godine. Detaljne tehničke specifikacije novih uređaja možete da vidite na linkovima GTK-XB5 i MCH-V77DW.