Nakon uspešno održanog kursa za E-commerce na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu – „Nauči da vodiš internet prodavnicu“, prvim polaznicima su svečano dodeljeni sertifikati, pošto su pred svojim stručnim predavačem Zoranom Milidrag, koja je Regionalni direktor E-commerce-a za koncepte Sport Vision i Buzz u Srbiji i regionu, održali fenomenalne prezentacije.

Kurs je trajao 8 nedelja i mogao je da se prati uživo ili putem live stream-a, tako da su polaznici mogli da biraju način pristupa kursu koji njima odgovara. Takođe su imali priliku da uče od vrhunskog predavača, stručnjaka iz ove oblasti sa dugogodišnjim iskustvom. Cilj kursa je bio da polaznicima prenese kompletno znanje, neophodno za uspešno obavljanje posla E-commerce menadžera (menadžera online prodaje).

Zorana Milidrag se više od 10 godina bavi marketingom i to na pozicijama Marketing menadžera u firmama poput ComTrade i Delta Sport, u svet E-commerce-a ulazi kao jedan od osnivača CO Amsterdam, radeći sa klijentima kao što su Nike EMEA, AS Monaco, Telfort i Weborama. Jedna je od osnivača konsultantske kuće – 8 SERVICES koja je i zvanični partner Sport Vision-a na putu njihove digitalne evolucije. Trenutno vodi i drugu grupu polaznika kursa – „Nauči da vodiš internet prodavnicu“ na Univerzitetu Metropolitan.

Internet prodaja neverovatnom brzinom prerasta klasičan vid kupovine, zato Menadžeri online prodaje (E-commerce menadžeri) spadaju u jedne od najtraženijih kadrova na tržištu rada, jer svojim znanjem doprinose razvoju kompanije.