ATX 3.0 kompatibilne jedinice za napajanje

XPG, sistemski provajder komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne gejmere i obožavaoce tehnologije, danas najavljuje novu seriju jedinica za napajanje visokih performansi. Sa novonajavljenim GPU-ovima NVIDIA GeForce RTKS 40 serije, korisnicima koji planiraju prelazak na najnovije grafičke kartice sada će biti potrebne jedinice za napajanje sa novim tipom konektora. XPG aktivno radi na obezbeđivanju najsavremenije tehnologije u svim svojim proizvodima i sa zadovoljstvom nadograđuje specifikacije proizvoda kako bi ispunio najnovije standarde gde je to moguće. Da bi zadovoljio potrebe gejmera koji žele da se uskoro nadograde, XPG je razvio novu seriju napajanja ATX 3.0  koja su kompatibilna sa PCIE 5.0.

12VHPWR (12 + 4 pin) konektor je neophodan za sledeću generaciju vrhunskih performansi igara. To znači da će vam trebati kompatibilni PSU za nadogradnju. U svetlu ovog novog tipa konektora i ažuriranih Intel ATX 3.0 specifikacija, modeli serije XPG CYBERCORE II će biti opremljeni ovim novim tipom konektora i ažuriranom internom platformom.

XPG CYBERCORE II serija – jednostavno najbolja

XPG CYBERCORE II serija pruža punu modularnu efikasnost sa 80 PLUS Platinum sertifikatom u 2 modela visoke snage: 1000W i 1300W. Još impresivnija je činjenica da je to postignuto u XPG-ovom najkompaktnijem faktoru PSU visoke snage. Ohlađen ventilatorom XPG VENTO PRO 120 PWM kompanije Nidec, predstavlja odličan balans između buke, performansi i životnog veka proizvoda. XPG CYBERCORE II Platinum pruža vrhunske performanse za korisnike koji traže više snage od proizvoda.  Ono što je već bilo najbolje sada je još bolje.

XPG CYBERCORE II modeli će uskoro stići u prodavnice. Pripremite sebe i svoj sistem za sledeću generaciju PC igara. Igra je pametnija, bolja, a igrači brži uz XPG.