Pickbox

Praznici se približavaju, a s njima i poseban osećaj radosti koji donosi božićni period. Pickbox TV kanal ove godine ulazi u srca svojih gledalaca sa više od 75 naslova koji obećavaju nezaboravnu zabavu i pravu božićnu atmosferu. Od 1. decembra pa sve do 7. januara, gledaoci mogu uživati u paleti filmova i serija koje su pažljivo odabrane da ispune sve praznične želje.

“Časni Božić porodice lopuža”: Zabava za celu porodicu

Ova skandinavska serija je pravi izbor za one koji traže humor i toplinu u prazničnim danima. Prateći 11-godišnjeg Turea Knyckertz, ova serija nudi uvid u njegovu želju za proslavom tradicionalnog Božića, uprkos porodici punoj sitnih kriminalaca. Ovaj naslov predstavlja kombinaciju smeha i toplih porodičnih trenutaka, idealan za gledanje u krugu najmilijih.

“Vreme praznika: Božić na ekranu”: Praznici iza kulisa

Za ljubitelje filmske magije, “Vreme praznika” je neophodan izbor. Ova dokumentarna miniserija pruža jedinstven uvid u sve ono što se odvija iza kulisa najdražih božićnih filmova. Kroz intervjue i arhivske snimke, gledaoci imaju priliku da se povežu s omiljenim prazničnim filmovima na sasvim novi način.

“Božić u Nantaketu”: Romantika i izazovi

Ljubitelji romantičnih filmova biće očarani pričom o Kristini, vlasnici prodavnice igračaka, čiji se miran život menja vestima o rušenju lokalnog pristaništa. Ova priča donosi kombinaciju romantike, izazova i neizvesnosti, savršenu za večeri provedene pod toplim ćebetom.

“Nikada ne ljubi muškarca u božićnom džemperu”: Neočekivana ljubav

Ovaj film je prava poslastica za one koji vole priče o neočekivanim susretima koji vode ka nežnoj ljubavi. Glavna junakinja Megi pronalazi ljubav tamo gde se najmanje nadala, što čini ovaj naslov savršenim za one koji veruju u čaroliju praznika.

“Božić koji je oborio rekorde”: Potraga za čarolijom

U ovoj romantičnoj komediji, glavna junakinja Lija putuje u maleni grad u nadi da će otkriti pravu suštinu Božića. Film je pun humora, ljubavi i malo praznične čarolije, što ga čini idealnim za sve generacije.

“Najlepši božićni izlog”: Takmičenje i romantika

U ovom filmu pratimo Sloun i Džejka koji se takmiče za poziciju glavnog dizajnera izloga u prestižnoj robnoj kući. Ovo nadmetanje postaje pozornica za ljubavnu priču koja se razvija između rivalstva i kreativnosti.

“Božić za još jedno”: Potraga za ljubavlju

Sestre Kara i Ejmi postavljaju sebi izazov da pronađu svoje srodne duše do sledećeg Božića. Ovaj film prati njihovu godinu dana dug put pun romantike, iznenađenja i porodične topline.

“Božić zauvek”: Inspiracija u ljubavi

Izi, uspešna spisateljica, nalazi inspiraciju za svoj novi roman u neočekivanom izvoru – sinu vlasnika gostionice gde provodi praznike. Ovaj film je mešavina romantike, humora i inspiracije, savršen za one koji traže prazničnu čaroliju.

“Božić u drugom životu”: Želje i posledice

Rene odlučuje da za ovogodišnji Božić poželi miran život, ali brzo shvata da je izgubila ono najvažnije – ljubav. Ovaj film prati njen put ka ponovnom otkrivanju ljubavi i sreće, pružajući gledaocima toplu i dirljivu priču o važnosti ljubavi i porodice.

Uvod u prazničnu magiju

Pickbox TV kanal ovog Božića nudi pravi praznični poklon – bogat izbor filmova i serija koji će ispuniti domove toplinom, smehom i prazničnim duhom. Od dramatičnih ljubavnih priča do porodičnih komedija, svaki od ovih naslova je pažljivo odabran da donese radost i čaroliju u praznične dane. Ne propustite priliku da doživite ovaj jedinstveni praznični program koji će zasigurno učiniti vaš Božić slađim i nezaboravnim.