MOTO Z

Nakon kratkog perioda od njihovog zvaničnog puštanja u prodaju u Sjedinjenim Američkim Državama, telefoni Moto Z i Moto Z Play biće od danas dostupni na tržištu Srbije. Moto Z porodica je dizajnirana u Čikagu i dostupna je sa celim paketom Moto Mods dodataka, koji predstavljaju najnoviju inovaciju u svetu mobilne tehnologije. Moto Mods dodaci transformišu telefon u uređaj koji se prilagođava potrebama korisnika.

Proces povezivanja je veoma jednostavan. Moto Mods dodaci savršeno prijanjaju uz telefon i ne narušavaju postojeći elegantan dizajn telefona. Lako ih je zameniti kad god je to neophodno. Moto Mods dodaci su takođe dizajnirani tako da budu kompatibilni sa svim budućim generacijama Moto Z telefona.

Moto Z Play: Izdržljiva baterija, neograničene mogućnosti

Uz tanak i lagan dizajn sa čvrstim aluminijumskim okvirom, Moto Z Play ima bateriju kapaciteta i do 50 sati rada, što predstavlja najizdržljiviju Moto bateriju ikada, koja omogućuje korisnicima da je koriste u kontinuitetu bez dodatnog punjenja. Ona se može brzo napuniti uz Turbo Power opciju, koja obezbeđuje 9 sati korišćenja za samo 15 minuta punjenja. Uz laserski autofokus na kameri od 16 megapiksela korisnici mogu da prave kvalitetne fotografije i danju i noću, a objektiv širokog ugla na prednjoj kameri obezbediće da svi prijatelji stanu u kadar fotografije.

Moto Z: Najtanji premijum telefon na svetu

Napravljen od aluminijuma vrhunskog kvaliteta i nerđajućeg čelika, novi Moto Z je izdržljiv, ali i veoma tanak (samo 5,2 mm) i lagan. Moto Z ima 13 MP kameru visoke rezolucije sa optičkom stabilizacijom slike i laserskim auto-fokusom koji omogućuje korisnicima da naprave lepe i živopisne fotografije. Prednja kamera od 5 megapiksela ima objektiv širokog ugla koji omogućuje da svi prijatelji stanu u kadar.

Različiti Moto Mods dodaci – koji ćete odabrati?

Uz Moto Mods dodatak korisnici više ne moraju konstantno da razmišljaju o punjenju telefona. Kapacitet baterije može biti produžen i do 22 sata uz pomoć Incipio off GRID Power Pack dodatka. On će biti od velike pomoći korisnicima koji žele da gledaju omiljene video snimke sa prijateljima, razgovaraju i dopusuju se, ili rade u pokretu.

Napredne mogućnosti za fotografije na telefonu dostupne su uz pomoć Hasselblad True Zoom Moto Mod dodatka. Korisnici mogu da kreiraju i dele fotografije kao nikada do sada. Sa 10X optičkim zumom i ksenonskim blicem, korisnici mogu da kreiraju savršene fotografije – osvetljenje i rastojanje nikada neće biti problem. Mogućnost fotografisanja u RAW formatu doneće dodatnu kontrolu korisnicima. Pored toga, ručni poklopac i opcije zumiranja garantuju odlično iskustvo pri rukovanju. Korisnici će takođe dobiti i besplatan pristup Hasselblad Phocus softveru za obradu i kontrolu fotografija.

Dodatak JBL SoundBoost kreiran je za instant pravljenje zabave. On dolazi sa dva 3W ugrađena zvučnika koja omogućuju korisnicima uživanje u stereo muzici visokog kvaliteta. On može reprodukovati muziku i do 10 sati, tako da korisnici mogu uživati u muzici tokom cele noći. Za one koji žele da iznenade prijatelje ili porodicu uspomenama sa poslednjeg putovanja, ili koji žele da gledaju omiljene YouTube klipove sa prijateljima, Insta-Share Projector Moto Mod će pretvoriti svaku površinu u ekran od 70”, koji će im omogućiti da uživaju u video snimcima, filmovima ili fotografijama. Pored toga, korisnici mogu i da stilizuju svoj telefon uz pomoć Moto Style Shells dodataka. Ovi dodaci su dostupni uz materijale kao što su drvo, koža ili druge tkanine, a korisnici ih mogu menjati kada god to požele.