Huawei Gspace

Sjajna vest je da su nam praznici sve bliži. Dolazi vreme odmora i relaksacije koje treba iskoristiti na pravi način. Ušuškani u toplini svog doma i okruženi najbližima, predstojeći dani kao da su stvoreni za izležavanje i uživanje u bogatom streaming sadržaju. Vreme je da se na miru nadoknadi propušteno i, tim povodom, predstavljamo AppGallery, GSpace i neke od najboljih aplikacija za praznične dane.

Planetarno popularna Huawei platforma za skidanje aplikacija – AppGallery, nudi bogat izbor svetskih i lokalnih aplikacija. Korisnici Huawei pametnih uređaja AppGallery mogu instalirati na vrlo jednostavan način, u svega tri koraka, nakon čega se otvara čitav jedan novi svet mogućnosti, sa više od 200.000 aplikacija. Njihova inkorporacija u vaš Huawei uređaj je krajnje jednostavan i bezbedan proces, pa, primera radi, instalacija Facebook-a ne traje više od 30 sekundi, a proces je isti i sa Messenger-om, Instagram-om i dr.

Ono što mnogima i dalje predstavlja nedoumicu jeste kako do Google servisa i aplikacija na Huawei uređajima. U tome će vam pomoći aplikacija GSpace, koja je takođe dostupna u AppGallery i do sada instalirana više od 30 miliona puta. Da biste i vi koristili mogućnosti GSpace-a potrebno je da odete u AppGallery, kucate GSpace u pretraživač i jednim klikom preuzmete aplikaciju. Ujedno, sa završenom registracijom, istog trenutka su vam dostupni popularni servisi kao što su Gmail, YouTube ili Google Play Store koje potom možete svakodnevno koristiti. Ono što je važno pomenuti jeste da se prijavljujete direktno na Google, tako da sam GSpace nema kontakt sa vašim podacima koji su u vezi sa Google nalogom i oni su neophodni samo za Play Store.

AppGallery se pozicionirao u prve tri najpopularnije platforme za skidanje aplikacija na svetu. Huawei se potrudio da sve bude veoma jednostavno za korišćenje, uz punu funkcionalnost, uključujući i obaveštenja i ažuriranja. Tako se uz AppGallery portfolio dostupnih sadržaja širi i na retko dostupne servise.

Pored aplikacija za komunikaciju i pristup društvenim medijima, tokom predstojećih prazničnih dana članove svoje porodice možete obradovati i vrhunskim aplikacijama za zabavu, poput Netflix-a ili Spotify-a, a za najmlađe tu je neodoljivi Disney+.

Sa druge strane, pošto je Huawei u prošlosti podržavao toliko mnogo alternativa za aplikacije visokog profila, te alternative su sada postale mejnstrim i same se naširoko koriste. Pa, pošto se praznični dani ne mogu zamisliti bez dobre muzike, aplikacije Deezer i Tidal su danas u rangu sa Spotify-em, a na vama je da odlučite kojem se carstvu prikloniti.

A uz Huawei Phone Clone podršku sada možete preneti svoje odabrane aplikacije sa bilo kog telefona na svoj Huawei uređaj. Sada, jedino što vam preostaje jeste da se svim srcem prepustite čarima prazničnih dana.