Huawei Watch Fit 2

Nova godina je počela, a sa njom i nove fitness odluke. Ako se pitate kako da ih lakše pratite i ostvarite, možda vam mogu pomoći fitness aplikacije. One su postale veoma korisne i tačne u pružanju zdravstvenih podataka, a mogu vam ponuditi praktične pristupe održavanju fizičke kondicije i mentalnog zdravlja. Čak ih možete koristiti za neophodnu motivaciju.

Sve više i više aplikacija za zdravlje i fitness je dostupno zbog sve veće sklonosti prema zdravom načinu života, kao i korišćenja pametnih satova, što donosi revoluciju u fitness industriji. Kako biste započeli svoj fitness put na pravi način, suzili smo izbor na šest odličnih aplikacija za pametne telefone i nosive uređaje koje su dostupne na AppGallery. Nova je godina, da li ste spremni za novu sebe?

Huawei Health App aplikacija

Korišćenje aplikacija orijentisanih na zdravlje je efikasan način za postavljanje ciljeva i praćenje uspeha. Studija koju je objavila kompanija Accenture pokazuje da je 43% potrošača koji koriste digitalne zdravstvene alate povećalo svoj fokus na dobrobit i prevenciju, a 34% ima bolje razumevanje svog zdravlja. Korisnici mogu dobiti bolju podršku za uobičajene vežbe, kao što su hodanje, trčanje i vožnja bicikla, kao i merenje otkucaja srca uz aplikacije poput Huawei Health App.

Ova aplikacija sveobuhvatno prati i analizira zdravlje korisnika i pruža podatke kao što su merenje nivoa stresa, kvalitet sna, Heartrate pri vežbanju, fitness režim treninga i nivo kiseonika u krvi, a to možete lako pratiti uz pomoć svojih nosivih uređaja.