xCEEd2017

Konferencija xCEEd, prva te vrste u Srbiji, uspešno je održana od 17. do 19. Maja u Beogradu, uz veliko interesovanje delegata i domaćih medija.

Ugledni govornici iz zemlje i sveta su pred domaćim finansijskim stručnjacima objasnili kuda će se kretati finansijska budućnost čitave profesije.

Pored toga što su razmenili iskustva, svi učesnici konferencije su razmenili i glavnu valutu informacionog doba – kontakte. Posebno smo ponosni na veze koje su uspostavljene između Srbije i svetskih finansijskih giganata kao što su Ali Ekspres, Barkliz i Jandeks koji su uvideli potencijal domaćeg tržišta na svetskoj finansijskoj mapi.

Učesnici su dobili formulu koja će im pomoći da prilagode svoj sektor velikim tehnološkim promenama i putokaz od ljudi čija dela prati čitava planeta.

„Iskreno verujemo da smo za samo dva dana uz prisustvo najboljih od najboljih iz Fintek profesije uspeli da ostavimo trajnu vrednost kako za učesnike xCEEd-a, tako i za tržišta i zemlje iz kojih oni dolaze.“ zaključio je Pavle Ljujić organizator konferencije.