Canon PowerShot SX620 HSCanon PowerShot SX620 HS

Kompanija Canon predstavlja PowerShot SX620 HS – kompaktni fotoaparat sa super-zumom koji će vam zahvaljujući novom 25x optičkom zumu omogućiti da se približite akciji koju fotografišete. Ovaj fotoaparat savršen je za beleženje važnih trenutaka kad pametni telefon jednostavno nije dovoljan, a to će učiniti mnogo bolje zahvaljujući CMOS senzoru sa 20,2 megapiksela i procesoru DIGIC 4+. Uz intuitivno rukovanje, jedinstvenu ponudu kreativnih efekata i bogate mogućnosti povezivanja, PowerShot SX620 HS pomoći će vam da otkrijete svoju kreativnu stranu.

Canon PowerShot SX620 HS
Canon PowerShot SX620 HS

Kvalitet u džepu, zum na dlanu

PowerShot SX620 HS je stvoren da impresionira zahvaljujući svom novom ultra-široko-ugaonom objektivu i 25x optičkom zumu koji uz tehnologiju ZoomPlus može da se poveća na 50x. Kad snimate u pokretu, pametni stabilizator slike sa osam načina rada prilagođava se svakom scenariju i osigurava da objekti budu oštri i sa puno detalja.

Snimanje filmova u trenutku

PowerShot SX620 HS nudi mogućnost snimanja Full HD filmova tako da neke trenutke možete da doživite ponovno, i ponovno. Dinamička stabilizacija slike nudi vizuelnu stabilnost u svakom kadru uz snimak bez potresa čak i pri velikom zumu ili prilikom snimanja iz ruke. Program Story Highlights spaja vaše fotografije ili video-segmente i stvara nezaboravne kadrove sa odmora ili porodičnih skupova.

Uhvaćena i povezana kreativnost

Svima koji imaju umetničke afinitete opcija Creative Shot dodaje stilske efekte i filtere, npr. riblje oko i efekat minijature na fotografije, čime se uz original dobija pet različitih verzija iste slike, a tako i biblioteka zanimljivih snimaka. Bilo da ste na odmoru ili istražujete novi grad, radi brzog deljenja možete se uz opciju Smart NFC povezati sa pametnim uređajima i preneti fotografije pomoću aplikacije Camera Connect, ili ih direktno preko WiFi-ja sačuvati na servise u oblaku, uključujući Canon-ov servis irista. PowerShot SX620 HS je kompatibilan i sa dodatkom Canon Connect Station CS100 radi direktnog prenosa i novih načina deljenja sadržaja.

PowerShot SX620 HS – najvažnije karakteristike:

  • mala kamera sa velikim zumom koju možete nositi svuda
  • jednostavno povezivanje, deljenje i daljinsko snimanje preko WiFi-ja i NFC-a
  • stvaranje odličnih Full HD filmova na dodir tastera
  • jednostavno snimanje uz kvalitet dostojan vaših uspomena
  • igrajte se i kreativno eksperimentišite