coreldraw

orel je objavio posebnu ponudu za vreme koje kupcima CorelDRAW Graphics Suite 2018 punih verzija softvera omogućava povraćaj sredstava u iznosu od 100 Eura, a kupcima nadogradnji na aktuelnu CorelDRAW Graphics Suite 2018 verziju, obezbeđuje povraćaj u iznosu od 50 Eura. Ponuda važi do 30.11.2018.


KAKO ISKORISTITI CASHBACK PROMO


  1. Kod lokalnog Resellera najkasnije do 30.11.2018. kupite punu verziju CorelDRAW Graphics Suite 2018 softvera ili nadogradnju na aktuelnu verziju (trajnu licencu
  2. Kako biste nakon kupovine aplicirali za povraćaj novca, najkasnije do 15.12.2018. ispunite formular na Corel stranici.
  3. Nakon ispunjavanja upitnika, u roku od 10 dana ćete na e-mail dobiti potvrdu od Corela. Povraćaj novca obezbeđuje Corel Corporation deviznom doznakom (international wire transfer) u narednih 28 dana.

USLOVI PONUDE


Ponuda važi za kupovinu punih verzija CorelDRAW Graphics Suite 2018 i nadogradnji na CorelDRAW Graphics Suite 2018 i to samo trajnih licenci, u periodu od 15.7.2018. do 30.11.2018. (“Promotivni period”).

Svaki kupac ima pravo na kupovinu jednog proizvoda prema uslovima ove ponude i samo jedna prijava za povraćaj novca po kupcu će biti prihvaćena. Kupci mogu aplicirati za povraćaj novca odabirom države u kojoj je kupovina obavljena na ovom linku, najkasnije do 15.12.2018.

Isplata će biti prihvaćena samo u slučaju potpuno ispunjene aplikacije za povraćaj novca, koja uključuje i šifru (kod) kupljenog softvera i kopiju dokaza kupovine (prema tački 7. Pravila i Uslova ove ponude. Link na Pravila i Uslove)

Ova ponuda ne važi za kupovinu pretplata, Enterprise licenci, OEM, Trial niti akademskih verzija softvera. Ponuda ne važi za kupovinu CorelDRAW Graphics Suite 2018 softvera izvan promotivnog perioda, niti za kupovinu u zemljama na koje se ne odnosi ova ponuda. Ponuda se ne može kombinovati s drugim Corel ponudama. Povraćaj novca neće biti omogućen kupcima koji neispravno ili nepotpuno ispune aplikaciju za povraćaj novca, koji ne prilože validan dokaz o kupovini softvera, kao ni kupcima koji prilože neispravan serijski broj softvera.

Ako ste kupac iz Srbije, za povraćaj novca možete aplicirati na ovom linku.
Detaljna Pravila i Uslove ove Corel ponude pogledajte ovde.