korišćenje internet saobraćaja tako da je korisnik siguran da neće nesvesno napraviti veliki račun.

TravelSure tarife aktiviraju se besplatno i jednostavno, slanjem poruke sa tekstom „TS10“ ili „TS50“ na broj 9000 ili putem aplikacije Moj Telenor.

Roming u Crnoj Gori – sat vremena razgovora za 7 dinara

Za korisnike Telenor mreže u Crnoj Gori roming usluge povoljnije su u odnosu na sve ostale na tržištu. Cena dolaznog poziva je samo 7 dinara, što znači da za toliko novca mogu da pričaju sat vremena, dok je minut odlaznog poziva ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora 10 dinara.

Pored toga korisnici mogu da kupe neograničen broj Dnevnih i Nedeljnih karata. Dnevna karta koja iznosi 199 dinara i važi 24 sata, ili Nedeljna karta po ceni od 999 dinara koja važi 7 dana, korisniku pruža besplatne odlazne pozive ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora, besplatne dolazne pozive iz svih mreža i neograničeni internet.

Još povoljnije cene rominga u regionu

Cene rominga koje stupaju na snagu od 1. jula, na osnovu sporazuma regulatornih tela Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine, su dodatno snižene u odnosu na prošlu godinu. Cena odlaznog poziva sa PDV-om iznosi 35,5 dinara za minut, dolazni poziv je 10,4 dinara, poruka je 11,9 dinara dok se 1 kilobajt interneta tarifira po ceni od 0,065 dinara.

TravelSure tarifni dodaci – više interneta, više zabave

Korisnici TravelSure roming tarifa, dodatne uštede u evropskim zemljama mogu da ostvare aktivacijom nekog od TravelSure tarifnih dodataka. Tako tarifni dodatak TravelSure MB Plus korisnicima daje 100 MB internet saobraćaja po ceni od 1.599 dinara i mogućnost da uštede i do pet puta više u odnosu na standardnu roming tarifu.

Telenor je jedini operator na tržištu koji nudi korisniku najviše mogućnosti da kombinuje roming tarife i sam kreira cene koje mu najviše odgovaraju, pogotovo kada putuje ili prolazi kroz više zemalja iz različitih roming zona. Više od 50 odsto Telenorovih postpejd korisnika prepoznalo je TravelSure kao najbolji način da povoljno razgovaraju i surfuju dok su na putovanju.