Vi gledate serije na Pickboxu u sklopu SBB-a i za to ste nagrađeni luksuznim putovanjem u London s noćenjem u hotelu sa 5 zvezdica s pogledom na predivni Hajd park.

Pickbox, usluga koja nudi premijere serija, hit-naslove svih filmskih žanrova i najveću kolekciju Diznijevih animiranih crtaća, i SBB, vodeći srpski provajder televizije, interneta i telefonije, organizuju bogatu nagradnu igru u kojoj će takmičari imati priliku da osvoje povratni let za London i smeštaj u Rojal Lankaster hotelu sa pet zvezdica.

Nagradna igra će trajati od 15. aprila do 15. maja, a korisnici će tragati za skrivenim Pickbox maskotama koje su organizatori sakrili u određene epizode serija i filmove.

Svi korisnici SBB Extra i Premium paketa u svoju ponudu već imaju uključen Pickbox i odmah mogu da počnu da učestvuju u nagradnoj igri. Svi ostali svoje učešće mogu da započnu aktivacijom Pickbox paketa unutar SBB ponude.

Ležiš na kauču i učestvuješ u nagradnoj igri

Svi fanovi serija i filmova radovaće se ovoj nagradnoj igri jer takmičari imaju jednostavan zadatak –da gledaju serije i filmove. Što više njih pogledate, imate veću šansu da osvojite glavnu nagradu. Pickbox je na serije i filmove iz svoje ponude sakrio maskotu koju ćete primetiti u gornjem levom uglu dok budete gledali. Ako krenete putem najnovijih epizoda premijernih serija ili bezvremenih klasika, komedija ili trilera, serija ili filmova – krenuli ste pravim putem. Lezite na kauč, zavirite u SBB Video klub ili povedite serije i filmove sa sobom gde god da pođete na EON-u i povećajte svoje šanse da osvojite glavnu nagradu.

Dobitnik će biti onaj učesnik koji prijavi najveći broj sadržaja (epizodu serije ili film) na kojima je primetio Pickbox maskotu. U slučaju da više korisnika nađe isti broj animacija, pobednik je onaj koji je to ranije prijavio.

Luksuzan provod za najvećeg fana serija

Poznat po bogatoj istoriji, vrhunskoj gastronomiji, ludom noćnom životu i šoping maratonima, London je grad u koji se jednostavno zaljubite na prvi pogled i koji apsolutno mora da se poseti. Pobednika u nagradnoj igri koji je našao najviše Pickbox maskota, Pickbox i SBB nagradiće putovanjem za dvoje u London, noćenje u hotelu sa 5 zvezdica koje uključuje i doručak, i dve povratne karte Beograd – London – Beograd. I, naravno, zagarantovan vrhunski provod.

Ko zna, možda na putovanju u London sretnete nekog od članova moderne ‘Kraljevske porodice’ koju možete da gledate putem Pickboxa! Jesmo li vam upravo otkrili odakle da počnete sa potragom?