SES

HIGH VIEW, nezavisna medijska kompanija sa sedištem u Minhenu, obnovila je svoje partnerstvo sa kompanijom SES u vidu novog višegodišnjeg ugovora i osigurala je dugoročni satelitski kapacitet. Ljubitelji muzike će i dalje putem satelita imati besplatan pristup muzičkim kanalima u SD i HD rezoluciji

Njen DELUXE MUSIC kanal će nastaviti da se emituje na satelitima kompanije SES u SD i HD rezoluciji u svom glavnom TV naselju na Astri 19,2 stepena istočno.

DELUXE MUSIC dnevno doseže do 4 miliona gledaoca i nudi mešavinu trenutnih hitova, klasika i uzbudljivih novih trendova na 20 različitih uredničkih emisija i programa. Zahvaljujući ovom višegodišnjem ugovoru, gledaoci u regionu će nastaviti da uživaju u besplatnom DELUXE MUSIC kanalu u SD, i u HD rezoluciji putem vodeće TV platforme kompanije SES u Nemačkoj – HD+.

“Naš fokus je pružanje izvanrednih muzičkih iskustava našim gledaocima, stoga nam je drago da i dalje možemo da dosežemo najširu publiku za DELUXE MUSIC kanal u SD i HD rezoluciji. Bilo za zabavu, skretanje misli ili pozadinsku muziku za obavljanje posla ili igranje, DELUXE MUSIC svojim gledaocima nudi širok opseg visokokvalitetne muzičke zabave, posebno dizajnirane za bilo koju priliku. Satelit ima ključnu ulogu u našoj strategiji distribucije i želio bih da se zahvalim kompaniji SES na tome što je dugogodišnji i pouzdan partner,” rekao je Alexander Trauttmansdorff, generalni direktor kompanije HIGH VIEW.

Christoph Mühleib, generalni direktor kompanije ASTRA Deutschland, dela kompanije SES, dodao je: „Višegodišnji ugovor sa kompanijom HIGH VIEW o distribuciji DELUXE MUSIC kanala dokazuje koliko je doseg satelita ključan za emitere kako bi maksimizirali vrednost svog sadržaja širom najšire publike. Širom nemačkog TV pejzaža, muzika predstavlja osnovni TV žanr koji je doneo toliko potrebnu zabavu tokom protekle izazovne godine.“