Comtrade System Integration je učestvovao na Oracle Cloud Day 2018 konferenciji u Sarajevu kao Gold sponzor. Uspon cloud tehnologije stvara prike za kompanije da transformišu svoje biznis modele, steknu veću fleksibilnost i unaprede brojne poslovne procese.

Naša kompanija je iskoristila priliku da na konferenciji predstavi svoj Oracle cloud portfolio koji čine BI, cloud data i process integration, backup, restor, Big data, analitika, infrastruktura, custom cloud razvoj i data protection servisi.

Kako bismo učesnicima bolje približili mogućnosti novih tehnologija, kolega Nenad Jevremović, Principal Consultant u Comtrade Sistem Integration, je održao predavanje na temu poslovne analitike u različitim industrijama.

Kao Oracle Gold Partner, Comtrade System Integration poseduje dokazano iskustvo i rezultate u implementaciji i prilagođavanju Oracle rešenja. Cilj nam je da klijentima pružimo vrednost i vrhunske poslovne rezultate uz spoj vodećih tehnologija i konsultantskih usluga. S tim u vezi, zapošljavamo tim od preko 50 sertifikovanih Oracle stručnjaka koji poseduju ekspertizu u oblastima kao što su Oracle cloud platforme, Business Intelligence, Engineered Systems, Big Data, Human Capital Management, Enterprise Performance Management i Application Development.

U 2017, Oracle je prepoznao naše rezultate u promociji cloud transformacije kroz implementaciju Oracle tehnologija i dodelio nam prestižno priznanje “Partner of the Year”.

O Oracle Cloud Day konferenciji

Oracle Cloud Day konferencija je godišnji događaj posvećen digitalnoj transformaciji sa fokusom na cloud tehnologije. Konferencija na jednom mestu okuplja poslovne lidere, partnere, IT kompanije i predstavnike državnih institucija kako bi prodiskutovali najnovije tehnološke trendove i upoznali se sa cloud inovacijama koje redefinišu poslovni svet današnjice.