SAP

Osme godišnje prestižne nagrade koje odaju priznanje uspešnim projektima implementacije SAP softvera

SAP predstavio je rezultate osme godišnje prestižne SAP Quality Awards u regiji Centralne i istočne Evrope (CEE). Rezultati su predstavljeni na SAP Forumu u Pragu, konferenciji koja se fokusira na digitalnim transformacijama u poslovanjima kao što su i same nagrade. SAP s ponosom predstavlja pobednike u tri kategorije: Brza implementacija, Poslovna transformacija i Inovativni projekat. Dobitnici zlatnih medalja su iz Mađarske i Poljske, a srebrna i bronzana medalja idu Albaniji, Češkoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Poljskoj i Sloveniji.

SAP Quality Awards veličaju korisnike koji su briljirali u planiranju i sprovođenju njihovih implementacija SAP softvera. Ove prestižne nagrade prepoznaju projekte u kojima su korisnici i  implementacioni partneri svesno primenili pristupe upravljanja kvalitetom i rizikom. Osma godina SAP Quality Awards takođe pruža i platformu SAP korisnicima i partnerima da podele svoja iskustva uspešnih implementacija, kao i da uče od drugih. Pobedničke projekte izabrao je žiri eksternih i SAP-ovih eksperata koji nominacije procenjuju na osnovu seta kriterijuma koji, između ostalog, uključuju vreme i cenu implementacije, kao i poslovne prednosti koje su postignute kroz sam projekat.

Zlatni pobednici su:

  • U kategoriji Brze implementacije: KNYKK u kojem su SAP ERP pune razmere implementirale kompanije Fornax SI Ltd. i T-systems Ltd.
  • U kategoriji Poslovne transformacije: Hungarian Public Road Nonprofit PLC u kojoj je implementacija ERP-a obavljena uz pomoć kompanije ERP Consulting Plc.
  • U kategoriji Inovativni projekat: PKP Polskie Linie Kolejowe A. sa projektom SAP ERP-a čiju je implementaciju obavila kompanija SID.

Tri kompanije koje su dobile Zlatno priznanje u različitim kompanijama automatski se kvalifikuju za SAP Quality Awards EMEA/MEE finale gde će se nadmetati sa pobednicima iz više od 200 očekivanih nominacija iz EMEA/MEE teritorija. Finalni krug rezultata biće najavljen tokom posebne ceremonije dodele nagrada u Valdorfu, Nemačka.

„Nagrađeni projekti u SAP Quality Awards 2016 u CEE regiji predstavljaju najbolje dokaze kako digitalne transformacije mogu da pomognu kompanijama da funkcionišu jednostavnije i efektivnije. Svi pobednici će zasluženo biti prepoznati kao idejni lideri, postavljajući nove standarde za kvalitet dobre prakse u implementacijama, upravljanju projektom i kolaboraciji. Osim toga, ponosan sam što će zlatni dobitnici predstavljati našu regiju u takmičenju širom cele Evrope, Bliskog istoka i Afrike,“ izjavio je Simon Kaluža, Generalni direktor SAP Central Eastern Europe.