Roger Lloyd Pack - Colin Ball Trigger

Roger Lloyd Pack je rođen 08.02.1944 u Londonu. Osim u Mućkama glumio je i u drugim TV ostvarenjima kao što su Heartbeat, Kavanagh QC i najsvežije, The Vicar of Dibley. Roger igra ulogu Trigger-a od samog početka i mnogo je doprineo uspehu i gledanosti serije. Iako u seriji igra budalastog Triggera, govori više stranih jezika. Trigger je janpoznatiji po tome što Rodney-a naziva - Dave. Njegove dve najbolje scene su sigurno one iz epizoda "Ashes To Ashes" i "Mother Nature's Son":u Ashes To Ashes Del pita Triggera kada je preminu njegov otac, a Trigger odgovara da je umro nekoliko godina pre njegovog rođenja! A u epizodi "Mother Nature's Son" smešna situacija se događa kada sa Delom pokušaju da bace otpad na smetlište (Triggerovo radno mesto) i nailaze na zatvorene kapije. Tada da Del pita "I thought you said it was open 24 hours a day?", a Trigger odgovara, "Yes. But not at night." 99% ljudi u UK će znati na koga mislite kada kažete ime 'Trigger'.

Takođe je poznat kao Owen Newitt iz serije "Vikarica iz Dibleya". Iako mu je televizija donela slavu, ni film ni pozorište mu nisu strani jer je i tamo imao zapažene uloge. U filmu "Harry Potter i plameni pehar" glumi Bartya Croucha Starijeg. Govori francuski, nemački i italijanski jezik. Navija za klub Tottenham Hotspur. Ženio se dva puta, ima kćerku Emily , koja je glumica i tri sina.

U seriji Mućke

Trigger ili Brzi, pravog imena Colin Ball, navodno tako nazvan jer izgleda kao konj, bio je glavni sporedni lik tokom cele serije; samo su se Delboy i Rodney pojavili u više epizoda. Lloyd Pack izabran je slučajno; Ray Butt, koji ga je angažovao da portretira Brzog nakon što ga je vidio u pozorišnoj predstavi, je bio tamo kako bi vidio nastup Billyja Murraya, potencijalnog kandidata za lik Delboya. Prvobitno prikazan kao sitni lopov koji opskrbljuje Dela ukradenom robom, status Brzog u seriji se menjao sa vremenom. Priglupog smetlara najčešće možemo videti u Kobiljoj glavi, a smeh izaziva u svakoj svojoj sceni preko svoje gluposti, posebno zbog svojeg čvrstog uverenja da je Rodneyevo pravo ime Dave.

 
David Jason - Del Boy
Nicholas Lyndhurst - Rodney
Lennard Pearce - Grandad
Buster Maryfield - uncle Albert
Tessa Peak Jones - Racquel
Gwyneth Strong - Cassandra
Roger Lloyd Pack - Trigger
Paul Barber - Denzil
John Challis - Boycie
Sue Holderness - Marlene
Ken MacDonald - Mike
Jim Broadbent - Roy Slater
Patrick Murray - Mickey Pearce
Damien Trotter
Roy Heather - Sid
ostali likovi